GRATIS foredrag i Ommersysselhallen

Mindfulness og vægttab

Onsdag d. 4.oktober 2017 kl. 19.30—21.00

Mindfulness og vægttab v/Rikke Mark Lyngsø

Kender du det – du vil virkelig gerne tabe dig, du har fundet den perfekte kur, som du ved har virket for mange andre. Du giver dig i kast med den og det lykkes… 1 dag, 1 uge eller 1 måned. Så melder dine gamle fastgroede vaner sig og det bliver svært at holde fast. Eller en begivenhed i dit liv, en ferie, en højtid vælter læsset for dig og du giver slip. Måske har du endda gentaget det mønster mange gange gennem dit liv og er måske blevet usikker på om det nogensinde, for alvor, vil lykkes for dig at tabe dig?

DET VIL DET… men du skal starte et andet sted. Du skal ikke kæmpe med dine vaner mere, du skal slutte fred med dem…

Har du lyst til at vide mere om, hvordan du gør, og hvordan det virker, vil dette foredrag kunne inspirere dig til at arbejde med vægttab gennem mindfulness. Du vil yderligere få mulighed for at finde svar på alle dine spørgsmål om det at komme videre i gamle fastgroede vaner. 

Hvis du ønsker at deltage, send da en mail til: hoejtofte@hotmail.com

Del På Facebook