OMMERSYSSEL PÅ VÆGTEN 2018

Ommersyssel på vægten 2018

IF Fjorden og Ommersysselhallen vil igen i 2018, hjælpe alle der trænger til skub, for at få mere bevægelse og sundere kost i deres hverdag.

Vi skal derfor have Ommersyssel På Vægten.

Er I en flok venner, familien, arbejdskolleger, holdkammerater , der godt kan undvære et par centimeter omkring maven, så er det bare med at komme til tasterne og melde jer til Ommersyssel På Vægten. Lørdag d. 6. januar 2018 kl. 10.00 lyder startskuddet i Ommersysselhallen.

Vi mødes til starteventen lørdag d.6/1 kl. 10:00, hvor der vil være indvejning og målinger af deltagernes almene sundhedstilstand. Der uddeles badevægte og program for Ommersyssel På Vægten. Tilmeld holdet på syssel@post.tele.dk  , ved tilmelding skal der være fundet på et holdnavn, samt være noteret alle deltagers fulde navn og fødselsdato.

Man kan også sagtens deltage som enkelt person, to eller tre personer i forløbet. Dog deltager man ikke i selve konkurrencen, men man deltager i alle de forskellige events forløbet byder på og man kan også melde ind med sin vægt og få svar tilbage på indeks.

Alle deltagere starter i indeks 100 og som vægten falder, vil ens indeks ligeledes falde. Dette betyder at på intet tidspunkt vil ens vægt blive vist offentligt, da det er indekset vi går efter. Indeksberegning: nuværende vægt/ start vægt x 100 = indeks

Der vil i løbet af de 8 uger konkurrencen vare være mulighed for at få madplan for en uge af gangen. Der vil være åben minihal hver fredag. Der vil være 1 eller 2 foredrag på de 8 uger. Der vil også være en induviduel Endomondo-konkurrence. Præmier til det hold der ugens højdespringer. Det hele vil kulminerer i en slut event når de 8 uger er gået. Her mødes vi alle hold for at fejre vores resultater og kårer det hold, der har smidt flest kilo i indeks i forhold til deres start. Sluteventen vil finde sted lørdag d. 3. marts kl.10:00.

For at deltage skal der være 4 personer på holdet. Der vælges en holdkaptajn der sørger for at melde vægt ind hver fredag inden kl.12.00. Det hold der er ugens højdespringer, kommer til kontrolvejning i Ommersysselhallen hvor ugens præmie uddeles. Det koster 150 kr. pr. deltager. Der betales på IF Fjordens hjemmeside: http://iffjorden.dk/

Har du/I brug for mere information inden du/I melder et hold eller jer selv til, så kontakt Kim på 24 20 21 78.
weight

Del På Facebook